Sunday, March 17, 2013

R25

Sanja je zamahnula sekirom previše široko i visoko. Maja je lako izbegla udarac spustivši se, kolenima gotovo dodirujući zemlju. Koristeći trenutak odbacila se napred, kao na oprugama, te kliznula ka zapanjenoj protivnici.

Stojeći doslovce prsa u prsa sa Majom, Sanja nije mogla da izmahne oružjem, pa je pustila da joj sekira sklizne iz ruke. Međutim, blizina je takođe sprečavala Maju da zada snažan udarac. Umesto toga, zasula je Sanjin vrat kratkim ubodnim napadima, ali bez većeg učinka. Sanja je već uspela da odskoči unazad, pružajući dugonogoj Maji priliku da je zapljusne brzim naizmeničnim udarcima nogom. Pogodak u koleno nije bio jak, ali je našao pravo mesto i Sanja je za trenutak pokleknula, nagnuvši se na Majinu levu stranu.

Riđokosoj ratnici to je bilo dovoljno. Priskočila je i koristeći zalet odbacila jedan snažan udarac nogom koji je pogodio Sanjino desno rame. Silina šuta okrenula je Sanju u struku, a leva ruka poletela je beskorisno uvis. Maja ju je zgrabila i okrećući se spretno na stopalima, prebacila protivnicu preko sebe.

Sanja je trupnula na pod i nije se više pokrenula.

No comments:

Post a Comment